Staket i massiva smide

Staket är traditionella, vackra och hållbara. Det behövs inte så mycket för att göra ett smides grind & staket av järn till en vacker prydnad för huset som höjer värdet.
Med en specialdesignad smidesstaket förmedlas en exklusivare och charmigare känsla till alla besökare. Ett staket ska helst gå i stil med hus och omgivning för att passa in så bra som möjligt, men även borde passa till er stil och behov. Den tänkta funktionen är ofta avgörande vilken form och vilka material som är passande i det enskilda fallet.

Kompletta staket

Staket kompletterar såväl grind som häckar och ger en total inramning av en trädgård eller ett visst område i trädgården. De fyller en viktig säkerhetsfunktion, men är också samtidigt en viktig detalj för helhetsintrycket av fastigheten. Smidesstaket kommer i olika utförande, allt ifrån klassiska mönster med utsmyckningar till rena och moderna staket för bästa funktionalitet. Smidda staket är i särklass det säkraste alternativet för den som verkligen vill skydda sin fastighet eller värdefulla föremål på tomten men även som utsmyckning av villan.

 

Hur beställer jag staket?

Vi har flera års erfarenhet och vi kan hjälpa dig, om du skickar bild på hus eller tomt, samt beskriver lite vilken stil ni gillar.
Välj modell bland våra modeller (oavsett om det är grind eller räcke), bildgalleri eller design galleri.
Det går även att mejla bild eller egen ritning till oss
Anpassa efter dina behov; utseende, bredd, höjd och form. Stång, krusiduller, handtag och m.m
Mejla smide@karles.se eller ring 0739839355

Ditt val av smidesstaket

Du kan med vår hjälp designa och anpassa din staket till dina behöv.

Staket i form av moduler

Smidesstaket köper du som moduler.
Vi anpassar längder til dina behov utan kostnad. Det går att montera på egen hand. För att staketet ska sitta väl krävs att staketstolparna är stabila och väl förankrade i marken. Stolparna kan vara tillverkade i sten, trä eller i smidesjärn. Vi rekommenderar alltid variant med varmförzinkning för att förhöja livslängd på staket.