FRANSK BALKONG

Fransk balkong i smide är traditionella, dessutom vacker och hållbar. Du som har ett äldre, traditionellt hus, men även du med ett modernt hus, har mycket att vinna på att låta räcke vara smitt i järn. Järnet kan vara runt eller platt och alla möjliga snygga designer är möjliga. Fransk dörräcke kan vara halvrunda, raka eller fyrkantiga.

Att välja räcke till en fransk balkong

Fransk balkong kan anpassas till din stil, hus samt omgivningen. Vi har standard material som passar det flesta, men du kan välja ett annat, oftast till samma pris. Fransk räcket ska vara en enkel avgränsning, ge ett ordentligt skydd mot fallolyckor, men även utsmycka ditt hus. Vi hjälper dig att välja rätt utomhusräcke för din dörr och fönster i massiva smide som dessutom är varmförzinkat med garanti på rostskyddsbehandling!

Fransk balkong- hur beställer jag?

Vi har flera års erfarenhet och vi kan hjälpa dig, om du skickar bild på hus eller tomt, samt beskriver lite vilken stil ni gillar och i vilket syfte den behovs.
 
Välj modell bland våra modeller (oavsett om det är grind eller räcke), bildgalleri eller design galleri.
Det går även att mejla egen bild eller ritning till oss
Anpassa efter dina behov; utseende, bredd, höjd och form.
Materiall, krusiduller och m.m
Mejla smide@karles.se eller ring 0739839355

Prisaspekten är också viktig.

Där gäller det att tänka långsiktigt. Ett bra fransk räcke med hög kvalitet och bra hållbarhet håller bra många år, och kan i längden löna sig, även om det verkar dyrare i inköp. Har du begränsat ekonomi är det rätt att passa på våra kampanjer samt rea varor.