Balkongräcke

Hållbara räcke mått samt design anpassat till dina behov.  

Räcke till balkong, altan & terrass i smide

Ett balkongräcke ska helst gå i stil med hus och omgivning för att passa in så bra som möjligt. Den tänkta funktionen är ofta avgörande vilken form och vilka material som är passande i det enskilda fallet. Ska räcket vara en enkel avgränsning, ge ett ordentligt skydd mot fallolyckor, eller kanske avskärma altanen eller balkongen från omgivningen? Vi hjälper dig att välja rätt balkongräcke för både utomhus och inomhusbruk i massiva smide. Vi har flertalet modeller av balkongräcke, men vi specialiserar oss med specialbeställda smidesräcke som täcker individuella behov.

Förutom balkongräcken erbjuder vi även grindar, trappräcken, franska balkonger, staket samt smidesdörrar.

Terrassräcke i smide

Hos oss hittar du inte bara balkongräcke, vi erbjuder också vackra räcken
till din terrass. Smidesräcke är traditionella, vackra och hållbara, liksom
stabila. Den som har ett hus av lite äldre snitt, men även ett med hus som arkitekt ritat, har mycket att vinna på att låta räcke vara smitt i järn. Järnet kan vara runt eller platt och alla möjliga snygga designer är möjliga.

Inomhusräcke i smide

Ibland behöver man räcke inomhus. Vi tillverkar mått anpassat räcke i olika still och monteringsmöjligheter. Bor du i ett hus eller en lägenhet smides räcke passar alltid. Dessutom är den underhållsfritt.

Ett balkongräcke fyller en mängd funktioner. Vilken typ av smidesräcke som behövs beror på vilken eller vilka funktioner som räcket ska ha. Räcket kan fungera som en avgränsare, som skyddsanordning, som avskärmare men även utsmycka ditt hus.

Beställ Balkongräcke & Räcke

Hur beställer jag?
 
Välj modell bland våra modeller (oavsett om det är grind eller räcke), bildgalleri eller design galleri.
Anpassa efter dina behov; utseende, bredd, höjd, krusiduller och m.m
Mejla smide@karles.se 
Vi har flera års erfarenhet och vi kan hjälpa dig, om du skickar bild på hus eller tomt, samt beskriver lite vilken stil ni gillar och i vilket syfte den behovs.  

  Ett bra balkongräcke med hög kvalitet håller många år

Altanräcke i smide

En bra altan är en oas i trädgården och länken mellan ute och inne. För att bryta mellan trädgård och altan är det ofta både snyggt och funktionellt med ett bra altanräcke.
Altanräcket kan fylla en mängd funktioner, allt ifrån att vara ett skydd från fall till avskärmare som skyddar mot insyn. De ger också karaktär och stil på altanen.

Balkongräcke i smide

Det behövs inte så mycket för att göra ett smidesräcke av järn till en vacker prydnad för huset. Det är dyrare i grunden att låta bygga ett balkongräcke i järn, åt andra sidan är det underhållsfritt. En rengöring ibland är det enda som behövs.

Välj modell

Välj modell, du kan även anpassa befintliga. 

DESIGNA

Här kan du välja krusiduller, stång och m.m 

BILDGALLERI

Inspirera dig med bilder från våra kunder

Prisaspekten är också viktig.

Där gäller det att tänka långsiktigt.  Ett bra räcke med hög kvalitet och bra hållbarhet håller bra många år, och kan i längden löna sig, även om det verkar dyrare i inköp. Har du begränsat ekonomi är det rätt att passa på våra kampanjer samt rea varor.